Mijn stem weergalmt als ik met cliënten spreek

Als je een echo van je stem hoort, kan het zijn dat je in een zogenaamde feedbacklus zit, waarbij je microfoon en luidspreker te dicht bij elkaar staan.

Voor de beste geluidskwaliteit en om uw privacy beter te beschermen, raden wij u aan om tijdens een videogesprek altijd een koptelefoon te gebruiken.

Om uw audioingang en -uitgang in te stellen wanneer u in gesprek bent, klikt u op het instellingenicoon (1) en controleert u of uw microfoon (2) en audiouitgang op de juiste apparaten zijn ingesteld.