Videoconsult werkt niet binnen Intramed/FysioRoadmap/FysioLogic

Vanwege serverbeperkingen van Intramed, FysioLogic en FysioRoadmap werkt videobellen op dit moment NIET vanuit deze externe omgevingen.
Wanneer u werkt met één van deze systemen dan zijn de te volgen stappen als volgt:
  • Open de patiënt binnen het EPD;
  • Klik op Physitrack (hiermee wordt de patiënt aangemaakt in Physitrack)
  • Ga vervolgens uit de 'remote' omgeving van het EPD en log op de lokale browser (bijvoorbeeld Google Chrome) in via https://www.physitrack.nl
  • Start het gesprek vanuit daar.

Vanuit bovenstaande systemen kunt u wel oefeningen meegeven, voorlichting meesturen, voortgang bijhouden en contact houden via chatberichten; alleen het videoconsult zelf werkt niet vanuit de externe server-omgeving van het EPD.