Hoeveel kost Physitrack?

Physitrack abonnement

• Elke zorgverlener die Physitrack wil gebruiken, heeft een eigen Physitrack-account nodig. Hiermee kan een onbeperkt aantal oefenprogramma’s toegewezen worden aan een onbeperkt aantal patiënten, gebruikmakend van onze bibliotheek van 15.000+ oefenvideo's. Klik hier om te zien hoeveel van deze oefeningen vertaald zijn uit het Engels.
  • Deel patiënten en inhoud met je collega's.
  • PhysiApp (onze patiëntenapp voor iOS, Android en web) is gratis voor je patiënten.
  • Telehealth Basic (beveiligd videoconsult) is inbegrepen in het Physitrack abonnement.
  • Je kunt je abonnement elke maand aanpassen of opzeggen. Je zit nergens aan vast.
Land Prijs per zorgverlener per maand
Australië $19.99
Brazilië R$ 38.00
Canada $19.99
Duitsland € 15,95
Finland € 15,95
Frankrijk € 15,95
Ierland € 15,95
Indonesië IDR 125.000
Italië € 15,95
Nederland & België € 15,95
Nieuw-Zeeland $19.99
Polen 38,00 zł
Verenigd Koninkrijk £15.99 + VAT
Verenigde Staten $16.99
Zweden 130 kr
Zwitserland 14,45 SFr

Telehealth Pro / Pro+ (videoconsult)

• Het videoconsult via Physitrack zorgt ervoor dat u beveiligd en versleuteld op afstand kunt communiceren met uw cliënten.
  • Audio en video zijn versleuteld Tijdens een gesprek kun je oefenvideo's streamen om je patiënten beter voor te lichten.
  • Je patiënten hoeven geen extra apps te downloaden. Telehealth draait in de gratis PhysiApp-patiëntenapp op iOS, Android en het web.
  • Physitrack Telehealth Pro en Pro+ zijn gebouwd op Dolby™-technologie. Audio en video zijn kristalhelder.

Telehealth bundels

Physitrack biedt drie Telehealth-pakketten aan: een passende oplossing voor elke Telehealth-behoefte.

Basic Pro Pro+
Prijs per gebruiker per maand
Aanvullend op het Physitrack abonnement
gratis    AUD 16.99
CAD 16.99
USD 11.99
£11.99
€ 11,99
R$ 59.00
PLN 49
SEK 49
AUD 28.49
CAD 28.49
USD 19.99
£19.99
€ 19,99
R$ 99.00
PLN 89
SEK 89
Aantal patiëntminuten per maand
Veilig, kwalitatief hoogstaand en AVG-proof
onbeperkt 2000 *

onbeperkt

Gebruik van PhysiApp voor het bellen naar patiënten
PhysiApp is beschikbaar voor web, iOS en Android
alleen web iOS/Android
en web
iOS/Android
en web
Streamen van oefeningen/voorlichting
Live delen van oefeningen en/of voorlichting om samen door te nemen
Ondersteunen op afstand zonder verlies van kwaliteit
inbegrepen  inbegrepen
Delen van scherm
Deel het scherm, een venster of je bureaublad met de patiënt
inbegrepen inbegrepen inbegrepen
Goniometer
meet de bewegingsuitslagen van gewrichten
- inbegrepen inbegrepen
Statisch IP-adres
zodat Physitrack Telehealth doorgelaten kan worden door de bedrijfsfirewall
-   - inbegrepen
Technische ondersteuning
E-mail ondersteuning voor jou en je patiënten (binnen 1 werkdag)
- (alleen
self-service)
inbegrepen inbegrepen

• Prijzen zijn exclusief BTW. Physitrack brengt als buitenlandse onderneming geen BTW in rekening.
  • Wanneer je Telehealth inschakelt, betaal je een pro-rato bedrag voor de resterende dagen van de maand.

Voorbeeld: Als u op 15 april een Telehealth-bundel aanschaft, betaalt u de helft van bovengenoemde bedragen. Wanneer het abonnement op 1 mei verlengd wordt, betaal je het volledige bedrag.

* Minuten per maand (alleen voor Telehealth Pro):

• Pas als je patiënt aan het gesprek deelneemt, worden de minuten van je saldo afgetrokken. Het wachten tot je patiënt het gesprek aanneemt, kost je geen minuten.
  • Patiëntminuten worden gereset en Telehealth wordt in rekening gebracht op de eerste dag van elke maand, samen met je Physitrack-abonnement.
  • Het is niet mogelijk om ongebruikte minuten mee te nemen naar een volgende maand.
  • Ongebruikte minuten kunnen niet overgezet worden naar een andere zorgverlener.

Gespreksopnames (alleen voor Telehealth Pro en Pro+)

• Het audiogedeelte (niet de video) van het gesprek wordt opgenomen, omgezet naar mp3 en gedurende 30 dagen opgeslagen op de servers van Physitrack voordat het wordt verwijderd.
  • Het opnemen van audio is mogelijk voor grotere PT Direct accounts. Hiervoor is een aparte overeenkomst nodig om deze data te beheren.
  • U kunt deze MP3-bestanden handmatig of via een API automatisch downloaden.
  • Het opnemen van gesprekken wordt in rekening gebracht tegen een vast bedrag bovenop uw Telehealth-abonnement. De extra kosten bedragen 0,05 EUR / USD / GBP per minuut.

Om gespreksopnames te activeren voor uw account kunt u een e-mail sturen naar [email protected].

Programma's toewijzen aan hele groepen tegelijk

Maak cliëntgroepen en wijs programma's toe aan meerdere cliënten tegelijk.

Op dit moment is dit alleen toegankelijk voor gebruikers van een branded app

Korting

• Physitrack biedt verschillende kortingen voor leden van bepaalde netwerken, groepen gebruikers of coöperaties.
  • Physitrack biedt daarnaast staffelkortingen voor praktijken met meer dan 100 gebruikers. Stuur daarvoor een e-mail naar [email protected].