Kortingsactie met Fysiomanager

Zoals u wellicht weet is Physitrack sinds 2016 geïntegreerd met Fysiomanager, waardoor u gemakkelijk binnen één systeem kunt werken. Sinds kort is het voor u als gebruiker van Fysiomanager mogelijk om met 20% korting gebruik te maken van Physitrack. Hoe u hier gebruik van maakt leggen wij hieronder graag voor u uit.

Nieuwe gebruiker

Bent u nieuw bij Physitrack? Dan kunt u de volgende stappen aanhouden om met korting aan de slag te gaan:

(Let op: neem bij meer dan 10 licenties contact op met [email protected] voor aanvullende mogelijkheden)

1. Neem contact op met Fysiomanager voor de kortingscode die zij gecommuniceerd hebben.
  2. Registreer uzelf bij Physitrack
  3. Log nu in en wijzig het tijdelijke wachtwoord
  4. Kies nu bij 'Aangesloten bij:' voor Fysiomanager en voer de kortingscode in:
  5. Klik op 'Bevestig aansluiting' en voltooi uw betaling via iDeal of Creditcard.
  6. U kunt nu eventueel collega's toevoegen aan uw abonnement.

Klaar! U kunt nu de  koppeling maken met Fysiomanager om aan de slag te gaan!

Bestaande gebruiker

Heeft u zich al geregistreerd en bent u al een betalende gebruiker? Volg dan de volgende stappen:

1. Log in op Physitrack ga naar 'Mijn Account'
  2. Volg nu de 'Nieuwe gebruiker' vanaf stap 4.