Hoe schrijf ik me in bij Physitrack met een korting- of aansluitingscode?

Physitrack heeft verschillende affiliaties die gebruikers toegang geven tot ons systeem tegen een gereduceerd tarief.

U krijgt uw kortingscode van uw relevante affiliatie. Hier vindt u de manier waarop u uw korting kunt activeren.

Aansluiting bij het maken van een nieuw account

1. Registreer u voor Physitrack via het tabblad "Maak nieuw account aan".
  2. Nadat u uw naam en e-mailadres heeft ingevoerd en uw land heeft geselecteerd, leest u en gaat u akkoord met de servicevoorwaarden en klikt u op "Account aanmaken".
  3. Selecteer de server waarop uw gegevens worden opgeslagen (kies het land dat het dichtst bij u in de buurt ligt, en waarvan u de taal spree) en klik op "Ga door".
  4. U krijgt dan een tijdelijk wachtwoord per e-mail toegestuurd. Voer dit wachtwoord, samen met uw e-mailadres, in dit venster in:
  5. U wordt nu gevraagd een nieuw wachtwoord in te voeren.
  6. Zoek uw aansluiting in het drop-downmenu "Aangesloten bij ", voer de kortingscode van uw instelling in (die u eerder van uw organisatie heeft gekregen). Klik op "Bevestig aansluiting" om deze informatie bij te werken.
  7. Hierdoor worden de tarieven aangepast en kunt u beginnen met het gebruik van Physitrack voor een kortingstarief. Veel plezier!

Aansluiting beheren als u al een account heeft

Als u zich al hebt aangemeld en uw aansluiting wilt bijwerken, klik op uw naam rechtsonder in beeld en kies  Praktijkinformatie.
U komt terecht in Mijn Account > Mijn Praktijk. Door naar beneden te scrollen ziet u een "Aangesloten bij" dropdown. Daar kunt u uw affiliatie kiezen en deze zal worden toegepast op alle toekomstige transacties.