Meld je aan bij Physitrack met korting

Bij Physitrack doen we er alles aan om onze abonnementen tegen de laagst mogelijke prijs aan te bieden. Leden van bepaalde beroepsorganisaties of gebruikers van sommige EPD's kunnen in aanmerking komen voor korting. Op deze pagina leest u hoe u deze korting kunt activeren op uw Physitrack-account.

U kunt op een later tijdstip ook een kortingscode toevoegen aan uw Physitrack-account. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u dat kunt doen. De korting wordt vanaf de eerstvolgende kalendermaand toegepast op uw abonnementstarief.

Let op: een korting kan nooit met terugwerkende kracht worden toegepast.

1
Registreer uw (nieuwe) Physitrack-account als u dat nog niet hebt gedaan. Selecteer de juiste server als daarom wordt gevraagd en controleer uw e-mail voor het tijdelijke wachtwoord dat wij u hebben toegestuurd.
2
Log in op uw Physitrack-account. U ziet nu de onderstaande betaalpagina.
Klik om een grotere versie te zien
3
Klik op de knop Voer uw betaalinformatie in en vervolgens op de link Affiliate code (optional).
Klik om een grotere versie te zien
4
Uw beroepsorganisatie of EPD verstrekt u de coupon- of kortingscode. Voer deze code in het daarvoor bestemde veld in en klik op de knop met de pijl die ernaast verschijnt.
Klik om een grotere versie te zien
5
Klik nu op de knop Next en ga verder met het invoeren van uw betalingsgegevens. Het bedrag van het in rekening gebrachte abonnement wordt automatisch aangepast.