Wijzig je login (e-mailadres)

Het kan zijn dat je je login of e-mailadres moet wijzigen. Dit kun je eenvoudig doen binnen je Physitrack-account.

1
Log in bij Physitrack als je dat nog niet bent.
2
Klik rechtsonder op je naam en ga naar Praktijkinformatie.
3
Je e-mailadres is ook je Physitrack login. Pas het aan in het veld onder je voor- en achternaam en klik vervolgens op de knop Sla wijzigingen op onderaan de pagina.
4
Ons systeem stuurt je een e-mail met een link naar het adres dat je zojuist hebt ingevoerd. Klik binnen 24 uur op deze link om de wijziging van je e-mailadres te bevestigen.