Wijzig je adres of praktijkgegevens

Soms kan het nodig zijn om je adresgegevens van jezelf of je praktijk aan te passen. Dit doe je eenvoudig in je eigen Physitrack-account.

Log in op Physitrack als je dat nog niet gedaan hebt. Klik dan rechtsonder op je naam en ga naar Praktijkinformatie.

1. De voor- en achternaam die je hier invult, worden weergegeven op oefenprogramma's die je aan patiënten toewijst, in e-mails die Physitrack namens jou naar patiënten stuurt en op facturen als je een actief abonnement op je account hebt.
    Zowel voor- als achternaam zijn verplichte velden.
  2. Je e-mailadres is tevens je login voor Physitrack. Daarom is dit een verplicht veld. Elk e-mailadres kan maar één keer gebruikt worden. Als je hier een nieuw e-mailadres invult en op Sla wijzigingen op klikt, stuurt ons systeem een e-mail met een link naar het nieuwe adres. Klik binnen 24 uur op deze link om de wijziging van je e-mailadres te bevestigen.
  3. Klik op de knop Verander wachtwoord om een e-mail te ontvangen met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Belangrijk: nadat je op deze knop hebt geklikt, moet je uitloggen voordat je je wachtwoord kunt wijzigen.
  4. Klik op de knop Voeg mobiele telefoonnummer toe om je mobiele telefoonnummer toe te voegen aan je Physitrack-account.

Momenteel heeft Physitrack geen functie waarbij een mobiel nummer moet worden toegevoegd.
  5. De praktijknaam die je hier invult wordt weergegeven op oefenprogramma's die je toewijst aan patiënten, in e-mails die Physitrack namens jou naar patiënten stuurt (afhankelijk van je instellingen) en op facturen als je een actief abonnement hebt op je Physitrack-account.
    Het invoeren van een praktijknaam is niet verplicht.
  6. De adresgegevens die je hier invult verschijnen op oefenprogramma's die je toewijst aan patiënten en op facturen als je een actief abonnement hebt op je Physitrack-account.
    Het invullen van adresgegevens is niet verplicht.
  7. Klik op de knop Upload uw bedrijfslogo om je oefenprogramma's er professioneler uit te laten zien. Meer details vind je hier!
  8. Ben je lid van een beroepsorganisatie of gebruik je een EPD-systeem waarmee Physitrack een gereduceerd abonnementstarief is overeengekomen? Of ben je student fysiotherapie aan een hogeschool of universiteit en kom je in aanmerking voor een gratis academische licentie? Selecteer de organisatie of onderwijsinstelling in het menu Aangesloten bij:, vul de gevraagde code of gegevens in en de korting wordt vanaf de volgende maand automatisch toegepast.

Opmerking: Als je Physitrack-account gekoppeld is aan een praktijkabonnement via PT Direct, is dit menu mogelijk niet zichtbaar. Vraag je PT Direct admin in dat geval om meer informatie.
  9. Als je hier je btw-nummer invult, wordt dit vermeld op je facturen van Physitrack. Voer het nummer als volgt in: XX123456789, waarbij je XX vervangt door de tweeletterige landcode.

Momenteel wordt het btw-nummer op sommige van onze servers niet correct weergegeven op facturen. Wij werken aan een oplossing voor dit probleem. Neem contact met ons op in geval van vragen.
  10. Klik op de knop Sla wijzigingen op wanneer je klaar bent met het invoeren van je gegevens.