Mijn cliënt kan niet inloggen

PhysiApp

• Al uw cliënten loggen in op PhysiApp. PhysiApp is gratis en beschikbaar voor web, iOS en Android.
  • Uw cliënt heeft zijn/haar toegangscode nodig om in te loggen op PhysiApp.
  • Uw cliënt ontvangt zijn/haar toegangscode wanneer u het oefenprogramma aan uw cliënt toewijst. Als u een e-mailadres en/of mobiel nummer heeft voor uw cliënt, kunt u deze toegangscode naar hem/haar sturen. Anders moet hij/zij deze opschrijven.

Een toegangscode opnieuw naar uw cliënt sturen

• Ga naar Cliënten en selecteer de betreffende cliënt.
  • Klik op "Bekijk programma" om het huidige oefenprogramma te openen in de programma-editor.
  • Klik op de knop "Instellingen" in de rechterbovenhoek om de programma-instelling te openen.
  • Klik op de knop "Toegangscode e-mailen" om de toegangscode naar de cliënt te sturen.
Belangrijk: Zorg ervoor dat u het goede geboortejaar heeft ingevuld. Indien u een verkeerd geboortejaar heeft ingevuld, dan kan uw cliënt niet inloggen.