Wijzig de gegevens van je patiënten

Je kunt de gegevens van je patiënt in een handomdraai bijwerken.

1
Log in op je Physitrack-account als je dat nog niet bent.
2
Klik onderaan op Patiënten en selecteer dan de patiënt van wie je de gegevens wilt wijzigen.
3
Klik op de knop met het tandwieltje rechtsboven om naar de instellingen voor de patiënt te gaan.
4
Maak de gewenste aanpassingen en klik dan op de knop Sla wijzigingen op.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack