Vind en verzend de programmacode van een patiënt opnieuw

Ben je op zoek naar het programma of de toegangscode van je patiënt, bijvoorbeeld omdat hij je heeft laten weten dat hij geen toegang heeft tot zijn oefenprogramma? Geen probleem, je kunt deze code gemakkelijk vinden.

1
Log in op je Physitrack account als je dat nog niet bent.
2
Klik onderaan op Patiënten en selecteer dan de patiënt waarvan je de toegangscode zoekt.
3
Controleer of er een actief oefenprogramma is geselecteerd. Zo niet, dan zie je geen toegangscode.
4
Klik op de knop Bekijk programma en, zodra het programma is geopend, op de knop Instellingen in de rechterbovenhoek van de pagina.
5
Klik nu op de knop Toegangscode e-mailen en het systeem stuurt een e-mail naar de patiënt met de toegangscode en een dynamische link, waarmee ze PhysiApp kunnen downloaden op hun mobiele apparaat.

Op dit moment is het niet mogelijk om binnen je Physitrack-account te controleren of e-mails, bijvoorbeeld met toegangscodes, goed zijn verzonden naar je patiënt. Geeft je patiënt aan geen e-mail te hebben ontvangen? Neem dan contact met ons op via [email protected] en we helpen je graag verder.