Waar vind ik de toegangscode van mijn cliënten?

Als u de code voor de oefenprogramma van uw cliënt wilt opzoeken, dan kunt u die vinden via het cliëntenbestand in het menu "Cliënten".

  1. In het menu "Clienten" vindt u uw cliënt, bijvoorbeeld door te zoeken op zijn/haar naam in het zoekveld.

  1. Open zijn/haar bestand en u ziet zijn/haar toegangscode in het midden van het scherm.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack