Oefeningen toevoegen aan een wekelijks oefenprogramma

Wil je een oefening toevoegen aan een weekprogramma? Je kunt de oefening in een paar eenvoudige stappen toevoegen aan elke dag van het programma of aan enkele specifieke dagen.

1. Open het wekelijkse oefenprogramma waaraan je oefeningen wilt toevoegen.
    Heb je het oefenprogramma nog niet omgezet in een wekelijks programma? Lees hier hoe je dat doet!
  2. Klik op de knop om oefeningen toe te voegen.

3. Selecteer de oefening die je wilt toevoegen door op de cirkel te klikken.

4. Er verschijnt nu een venster waarin je kunt kiezen uit twee opties:
    • voeg de oefening toe aan elke dag van het oefenprogramma
    • voeg de oefening toe aan specifieke dagen van het oefenprogramma

5. Als je de tweede optie selecteert (specifieke dagen), kun je vervolgens de dagen opgeven waarop je de oefening wilt toevoegen. Selecteer eerst de week en dan de dagen. Klik op Klaar als je zover bent.

Let op: Wanneer een wekelijks oefenprogramma nog niet is toegewezen, is "Dag 1" de dag waarop het oefenprogramma wordt toegewezen (tenzij je bij het toewijzen een andere begindatum kiest), "Dag 2" de dag daarna, enz.
  6. Herhaal de stappen 3, 4 en 5 voor elke oefening die je wilt toevoegen en klik op Klaar in de linkerbovenhoek als je gereed bent.

Tip

Door oefeningen te schrappen en/of andere toe te voegen aan een wekelijks oefenprogramma, kun je het oefenprogramma laten meegroeien met de vooruitgang en het herstel van je patiënt.