Les 3: Voortgang van cliënt monitoren

Wanneer u een oefenprogramma heeft toegewezen aan een cliënt en 'Therapietrouw bijhouden' / 'Pijnscores bijhouden' heeft aangevinkt en/of onder 'Klinimetrie' een vragenlijst hebt toegevoegd, kunt u de voortgang van uw cliënt live monitoren.

1. Ga naar tabblad "Cliënten".
  2. Klik op de cliënt van wie u de voortgang wilt bekijken. U krijgt het onderstaande scherm te zien.
  3. Als uw cliënt meerdere programma's heeft gevolgd, kunt u ook kiezen van welke programma u de resultaten wilt zien.
  4. Om de details van een specifieke dag te zien, beweegt u uw muis over die dag en klikt u eventueel op het staafdiagram. Om details van een specifieke week te bekijken, klikt u op het 'Print'-icoon om een afdrukbare versie te zien van alle verzamelde gegevens.

Data exporteren

U kunt er ook voor kiezen om alle data van uw cliënt in spreadsheetformaat te exporteren voor gebruik in uw patiëntendossier of voor onderzoek:

1. Klik op het "Instellingen"-icoon
  2. In het menu "Cliëntinstellingen" (het pop-upscherm), klikt u op het "Download"-icoon:
  3. Daarna vinkt u simpelweg de gegevens aan die u wilt downloaden en klikt op "Download":
  4. Alle cliëntgegevens worden netjes georganiseerd aangeleverd in aparte werkbladen in een .ZIP-bestand.
  5. Deze werkbladen kunt u vervolgens weer gebruiken voor verdere analyse in verschillende software of om op te slaan in een extern patiëntendossier:

Als u aanvullende vragen heeft over het exporteren van gegevens of het inzien hiervan, stuur dan een bericht naar  [email protected]. Wij helpen u graag verder!

Ga door naar Les 4: Voeg uw praktijklogo toe