Les 4: Voeg uw praktijklogo toe aan Physitrack

Voeg uw praktijklogo toe aan Physitrack om uw logo te tonen op al uw uitgeprinte programma's en uitkomsten die u en uw cliënten aanmaken in Physitrack.

1. Log in op Physitrack
  2. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer Mijn Praktijk
  3. Scroll naar beneden naar "Upload uw eigen logo" (zie hieronder)
  4. Klik op de knop "Upload uw praktijklogo"
  5. Selecteer een afbeelding op uw computer.
    Voor de beste resultaten gebruikt u een afbeelding met een witte achtergrond.

Klaar! Uw logo zal op alle afdrukken getoond worden, zoals een voorbeeld hieronder u kan laten zien met een fictief "Orange Physiotherapy"-logo.

Ga door naar Les 5: Wat uw cliënt ziet (in PhysiApp)