2. Inloggen op PT Direct

Inloggen op PT Direct is net zo eenvoudig als inloggen op Physitrack. Let wel op dat u de juiste inlogpagina gebruikt!

1. Ga naar PT Direct via https://nl.physitrack.com/ptdirect/sign_in.
  2. Vul uw inloggegevens in en klik op Inloggen.
  3. Indien u voor de eerste keer inlogt, wordt u vervolgens gevraagd een nieuw wachtwoord in te voeren en deze te bevestigen.

Let op! Indien u tegelijkertijd (PT Direct) beheerder en (Physitrack) zorgverlener bent, hebt u verschillende inloggegevens voor beide pagina's. Lukt het niet om in te loggen, controleer dan eerst of u op de juiste pagina probeert in te loggen. Helpt dit niet? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Volgende artikel:  3. Zorgverleners toevoegen