3. Zorgverleners toevoegen en verwijderen

• (Log in op https://nl.physitrack.com/ptdirect/sign_in)
  • Ga naar 'Zorgverleners'
  • Klik op "+ Voeg zorgverlener toe"

Als u niet vooraf al licenties heeft ingekocht, zult u eerst naar de 'Betaling & facturen'-pagina worden verwezen om uw betaalgegevens in te voeren.

• Zodra uw betaalinformatie correct is ingevoerd, gaat u terug naar Zorgverleners > Voeg zorgverlener toe om de gegevens van de zorgverlener in te voeren.

U kunt hier ook direct de API-sleutel/token invoeren zodat uw collega/medewerker direct is gekoppeld met uw EPD. LET OP: Intramed-gebruikers dienen via deze weg te integreren.

• Zodra u op 'Save' klikt, ontvangt de zorgverlener een e-mail met de inloggegevens voor zijn of haar Physitrack-account.
    Belangrijk: als de zorgverlener die u heeft toegevoegd al een lopende account heeft bij Physitrack, zullen zij eerst moeten bevestigen dat zij toegevoegd willen worden aan uw PT Direct account voor zij zichtbaar worden onder 'Inhoud', 'Deelrechten' en 'Cliƫnten synchroniseren'. Zodra zij dit bevestigen, zullen de dagen die zij over hadden op hun account worden gecrediteerd op uw PT Direct account.

Volgende artikel:  4. 'Delen' uitgelegd