3. Zorgverleners toevoegen

Binnen PT Direct voegt u in enkele overzichtelijke stappen zorgverleners toe aan uw abonnement.
  1. Log in op PT Direct voorzover u dit nog niet hebt gedaan.
  2. Klik op Zorgverleners.

3. Klik op + Voeg zorgverlener toe. Indien u (nog) geen of onvoldoende licenties bezit, wordt u nu doorverwezen naar de betaalpagina.
  4. Indien u (nog) geen of onvoldoende licenties bezit, wordt u nu doorverwezen naar de betaalpagina. Voer uw betaalgegevens in en ga terug naar stap 2. Hebt u wel voldoende licenties, dan slaat u stap 4 over.
  5. Vul de gegevens van de zorgverlener in die u wilt toevoegen. U kunt hier ook direct de API-sleutel / token invoeren zodat uw collega of medewerker direct is gekoppeld met uw EPD.
    Let op! Gebruikers van Intramed dienen via deze weg te integreren.
  6. Klik op Save. De zorgverlener ontvangt nu een e-mail met inloginstructies voor zijn of haar account op Physitrack.
Indien de zorgverlener die u hebt toegevoegd al een account heeft op Physitrack, zal hij of zij eerst moeten bevestigen dat zij toegevoegd willen worden aan uw PT Direct account. Pas wanneer dit gedaan is, wordt de zorgverlener voor u zichtbaar binnen PT Direct onder Inhoud, Deelrechten en Cliƫnten synchroniseren.

Volgende artikel:  4. 'Delen' uitgelegd