Beheer je betalingsgegevens in PT Direct

Als je PT Direct gebruikt en automatisch wilt betalen voor het aantal Physitrack-licenties dat je nodig hebt, moeten je betalingsgegevens worden ingevoerd in PT Direct. Op deze pagina staat hoe je dat doet.

1
Log in op je PT Direct account als je dat nog niet hebt gedaan.
2
Klik op Betalingen & facturen in het menu links. Klik vervolgens op de knop Betaalmethode wijzigen.
Zie je de knop Betaalmethode wijzigen niet? Dan kan het zijn dat je account is ingesteld op licentiebeheer door Physitrack. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3
Voer je creditcardgegevens in in het venster dat nu opent. Klik op de knop Toevoegen (Add) als je klaar bent.
Heb je geen creditcard of gebruik je deze liever niet voor je Physitrack-abonnement? Geen probleem! Kies iDeal in het uitklapmenu en volg de verdere instructies. Je betaalt de eerste maand via iDeal én je geeft een machtiging af om volgende maanden automatisch te incasseren.
4
Op dezelfde manier kun je je creditcardgegevens bewerken door op de knop Betaalmethode beheren te klikken. Klik vervolgens op de knop Een extra betaalmethode toevoegen (optioneel) en voer de kaartgegevens in. Of klik op de creditcard die je eerder hebt ingevoerd om de gegevens te bewerken.
5
Op dit moment is er geen optie om zelf betaalmethodes van PT Direct te verwijderen, maar neem contact met ons op en we helpen je graag verder.