Zorgverleners toevoegen en verwijderen

Toevoegen/verwijderen van zorgverleners

Binnen PT Direct voegt u in enkele overzichtelijke stappen zorgverleners toe aan uw abonnement.
 1. Log in op PT Direct.
 2. Klik op Zorgverleners.
 3. Klik op + Voeg zorgverlener toe
 4. Indien u (nog) geen of onvoldoende licenties bezit, wordt u nu doorverwezen naar de betaalpagina. Voer uw betaalgegevens in en ga terug naar stap 2. Hebt u wel voldoende licenties, dan slaat u stap 4 over.
 5. Vul de gegevens van de zorgverlener in die u wilt toevoegen. 
 6. Klik hierna op uw zorgverlener. U kunt u de API-sleutel / token invoeren zodat uw collega of medewerker direct is gekoppeld met uw EPD.
  Let op! Gebruikers van Intramed dienen via deze weg te integreren.
 7. Klik op Save. De zorgverlener ontvangt nu een e-mail met inloginstructies voor zijn of haar account op Physitrack.
Indien de zorgverlener die u hebt toegevoegd al een account heeft op Physitrack, zal hij of zij eerst moeten bevestigen dat zij toegevoegd willen worden aan uw PT Direct account. Pas wanneer dit gedaan is, wordt de zorgverlener voor u zichtbaar binnen PT Direct onder Zorgverlener, Zorgverlener-activiteit, Master account auteur,  Onderling delen, en  Cliënten uploaden.

Verwijderen van zorgverleners

 1. Log in op PT Direct.
 2. Klik op Zorgverleners.
 3. Klik op de naam van de Zorgverlener in kwestie; 
 4. Draag eventueel de patiënten van deze persoon over naar een collega:
 5. Klik daarna op 'Verwijder zorgverlener uit account' 

Als u betaalt met een maandelijkse betaling via iDeal of creditcard, betaalt u alleen voor de zorgverleners die daadwerkelijk aanwezig zijn op uw lijst van zorgverleners.
Wanneer u een zorgverleners van uw PT Direct-rekening verwijdert, zal de account van de zorgverleners geen toegang meer hebben tot de cliënten en de inhoud van uw PT Direct-rekening en vice versa.

Om cliënten binnen PT Direct te houden, zorgt u ervoor dat u alle cliënten van de zorgverlener die u wilt verwijderen, overbrengt naar een van de overige zorgverleners. Dat kan via deze weg:

Volgende artikel:  4. 'Delen' uitgelegd

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack