5. Inhoud delen in PT Direct

Inhoud delen van een 'Moederaccount' naar zorgverleners binnen de organisatie

• Log in op Physitrack Direct via https://nl.physitrack.com/ptdirect/sign_in
  • Ga naar 'Master account auteur'
  • Vul een e-mailadres toe van een Physitrack-gebruiker die u als 'moeder' wilt aanstellen. Klik op 'Sla op'.
    Al het materiaal wat binnen dit account wordt toegevoegd zal worden verspreid naar de andere leden.
  • Selecteer de zorgverleners die toegang krijgen tot dit materiaal.
    Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Let op: andere zorgverleners kunnen de cliënten niet delen met de "master"-account die u hierboven invoert. Wij raden u aan een exclusief 'content-only' account te gebruiken voor het delen van inhoud.

Onderling inhoud delen

• Ga naar 'Onderling delen'
  • Selecteer de zorgverleners die opgenomen moeten worden in deze deelgroep. Alle aangevinkte zorgverleners zullen toegang krijgen tot cliënten en/of inhoud van andere zorgverleners en vice-versa.

N.b.: in de nabije toekomst zal het mogelijk worden om zelf aparte deelgroepen te maken, om deze deelrechten te beperken tot een       selecte groep.

Volgende artikel: 6. Cliënten delen