Oefeningen toevoegen waarbij cliënt zichtbaar is

Video's waarin een u een cliënt heeft opgenomen (en dit heeft aangevinkt) kunt u terugzien in de programmabewerker van de specifieke cliënt.

Physitrack maakt het mogelijk om twee typen oefenvideo's te uploaden:

1. Oefenvideo's zonder een specifieke cliënt
  2. Oefenvideo's waarin een cliënt opgenomen is (in dit geval vinkt u bij het uploaden aan dat een cliënt zichtbaar is)

Het verschil hiertussen is dat oefeningen waarin een cliënt opgenomen is, niet weergegeven zal worden in uw bibliotheek.

Om een oefenvideo van uw cliënt toe te voegen aan een oefenprogramma doet u het volgende:

1. Ga naar de programmabewerker (klik op het 'mand-icoon')
  2. Wijs het programma toe aan uw cliënt
  3. Klik op 'Voeg oefeningen toe' en u ziet de oefenvideo's waarin deze patiënt opgenomen is, naast de bibliotheek.