Oefeningen met zichtbare patiënt toevoegen en toewijzen

Ondanks de grote hoeveelheid oefeningen in de Physitrack bibliotheek, zijn er situaties waarin je je eigen oefeningen aan je account wilt toevoegen. Op deze pagina lees je hoe je dit in een paar eenvoudige stappen doet. Je kunt deze oefeningen vervolgens delen met je collega's en toewijzen aan patiēnten.

Physitrack biedt je daarnaast de mogelijkheid om oefeningen toe te voegen waarbij je patiënt zichtbaar is. Het is hierbij belangrijk dat je onderstaande stappen volgt, zodat de veiligheid en privacy van je patiënt gewaarborgd is.

Let op: toegevoegde oefeningen waar je patiënt in voorkomt, kunnen niet worden gedeeld met je collega's (tenzij je de patiënt in kwestie overdraagt). De oefening kan ook uitsluitend aan de gefilmde patiënt worden toegewezen.

Oefeningen met zichtbare patiënt toevoegen

1. Volg de stappen 1 t/m 5 op deze pagina
  2. Vink de optie Een patiënt is te zien in deze oefening aan en selecteer vervolgens de patiënt (of voeg de patiënt toe indien deze nog niet in je Physitrack account staat).

3. Stel de overige parameters van de oefening in (zie stap 6 op deze pagina) en sla de oefening op.

De voor- en achternaam van de patiënt mogen niet genoemd worden in zowel de naam van de oefening als de instructies.

Oefeningen met zichtbare patiënt toewijzen

Onderstaande instructies zijn van toepassing zowel wanneer je begint vanuit de bibliotheek, als wanneer je eerst de patiënt selecteert (Patiënten > [naam patiënt] > Wijs nieuw programma toe).

1. Oefeningen waarin patiënten voorkomen worden standaard niet getoond in de bibliotheek van je Physitrack account. Selecteer de patiënt wiens oefeningen je wilt zien. Je kunt slechts één patiënt tegelijkertijd selecteren.
  2. Selecteer de oefening(en) die je wilt toewijzen door op het cirkeltje te klikken.
  3. Voeg eventueel andere oefeningen toe (waarin de patiënt niet voorkomt) en ga dan verder naar de programmabewerker om je oefenprogramma vorm te geven.
  4. Tevreden met je oefenprogramma? Wijs het dan toe!

Let op: de in de oefening getoonde patiënt is al geselecteerd. Het is niet mogelijk om dit oefenprogramma aan een andere patiënt toe te wijzen.