Verander de naam of instructies van een oefening

Alle oefeningen in de Physitrack-bibliotheek zijn geschreven en opgenomen door deskundigen in hun vakgebied. Het kan echter voorkomen dat je een van onze oefeningen wilt gebruiken onder een andere titel of met een andere omschrijving. Misschien is een oefening dan makkelijker voor je te vinden, of wil je je eigen set instructies gebruiken. Met Physitrack kun je eenvoudig zowel de titel als de omschrijving van een oefening wijzigen.

Wijzigingen die je aanbrengt in oefeningen in de Physitrack-bibliotheek zijn van toepassing op alle oefenprogramma's die je toewijst vanaf het moment dat je de wijziging(en) opslaat. Wil je een wijziging aanbrengen vanuit de programma-editor, dus voor een enkele patiënt? Gebruik dan het veld om extra instructies toe te voegen.

Meer informatie

De gesproken instructies veranderen niet wanneer u de beschrijving van een oefening wijzigt. Vraag je patiënt om het geluid uit te zetten of niet op de gesproken tekst te letten.

1. Ga naar Bibliotheek > Oefeningen en klik dan op het Wijzig pictogram van de oefening die je wilt wijzigen.

Je kunt ook eerst een oefening openen door op de miniatuur te klikken, en dan op de potloodknop.

2. Wijzig de titel en/of beschrijving van de oefening naar wens, en klik op Wijzigingen opslaan.

3. Klik op Standaardtekst terugzetten als u de titel en beschrijving van de oefening wilt terugzetten naar de standaardinstellingen van Physitrack.