Waar vind ik mijn Physitrack facturen?

Vanaf uw eerste betaling wordt het abonnementsgeld voor Physitrack elke maand automatisch afgeschreven. Het in rekening gebrachte bedrag wordt digitaal door Physitrack gefactureerd. Hieronder leest u hoe u uw facturen downloadt, bijvoorbeeld voor uw administratie.

Let op: Gebruikt u PT Direct? Lees dan hier waar u uw facturen vindt.
  1. Log in op Physitrack voorzover u dat nog niet gedaan hebt
  2. Ga naar Mijn Account > Abonnement en klik op Bekijk facturen
  3. Klik vervolgens op de factuur die u wilt inzien en downloaden:
  4. Print de factuur of sla deze op op uw harde schijf.