Monitor de voortgang van je patiënten: patiëntrapportage

Het monitoren van de voortgang van je patiënten is, zoals onze naam al aangeeft, een essentieel onderdeel van Physitrack. Je kunt patiënten individueel volgen, maar ook een totaaloverzicht van je patiënten en de status van hun toegewezen oefenprogramma's weergeven.

1. Klik op Patiënten (onderaan) en Patiëntrapportage (bovenaan).
  2. Ga vervolgens naar Onvolledige meetinstrumenten om te zien welke patiënten hun voorgeschreven vragenlijst nog niet of niet geheel hebben ingevuld.

3. Onder Voorlichtingsmateriaal niet bekeken kun je zien welke patiënten het voorlichtingsmateriaal in hun oefenprogramma nog niet hebben geopend.

4. Bij Lage therapietrouw kun je zien hoeveel procent van de toegewezen oefeningen je patiënten hebben voltooid.
    Het uitklapmenu Toon therapietrouw lager dan: biedt je een filtermogelijkheid, zodat je je kunt focussen op patiënten met een lagere therapietrouw.

5. Al deze gegevens zijn eenvoudig te downloaden als een CSV (comma-separated value) bestand om gebruikt te worden in andere applicaties.