Personeelswijziging doorvoeren

Personeelswijziging doorvoeren in PT direct

Uiteraard is het als eigenaar van PT Direct ook mogelijk om wijzigingen aan te brengen in uw personeelsbestand binnen uw netwerk van Physitrack. We leggen hieronder uit hoe u een licentie overdraagt of hoe u naam of e-mailadres aanpast.

Naamgegevens wijzigen

• Klik op de naam van de zorgverlener van wie u de gegevens wilt wijzigen
  • Zodra u op de zorgverlener heeft geklikt kunt u in dit scherm de gegevens veranderen

• Vergeet niet op ‘Save’ te klikken om deze gegevens op te slaan

Licentie overdragen aan nieuwe werknemer

Wanneer u de licentie van een bestaande zorgverlener wilt overdragen aan een nieuwe zorgverlener moet u de oude zorgverlener eerst verwijderen.

Dit doet u als volgt:

• Open de gegevens van de zorgverlener die u wilt vervangen door deze aan te klikken vanuit het overzicht 'Zorgverleners'
  • Klik op de rode knop ‘Verwijder zorgverlener’. De licentie van de zorgverlener wordt nu stopgezet.