Accounts van zorgverleners koppelen aan EPD's

Physitrack kan gekoppeld worden aan diverse EPD's. Indien u gebruik maakt van PT Direct, kunt u deze koppeling (als beheerder) in enkele eenvoudige stappen aanmaken voor al uw medewerkers.

1. Log in op PT Direct indien u dit nog niet hebt gedaan.
  2. Verzamel de API-sleutel(s) van de medewerker(s) waarvoor u de koppeling wilt aanmaken.

Waar vind ik de API-sleutel van mijn medewerker(s)?

• U kunt uw medewerkers vragen om de API-sleutel zelf op te vragen vanuit hun EPD-account(s). Als u de juiste rechten hebt, kunt u dit ook zelf doen. Kies uw EPD uit deze lijst voor instructies hoe u dit doet.
    • Mogelijkerwijs heeft uw EPD de optie om de API-sleutels centraal, vanuit de beheerdersmodule, op te vragen. Raadpleeg hiervoor de helppagina's of handleiding van uw EPD.

Meer informatie nodig over de manier waarop u de API-sleutels van uw medewerkers vind? Kies uw EPD in deze lijst en volg de instructies in de handleiding.

Let op: Elke zorgverlener (medewerker) heeft een eigen API-sleutel!
  3. Klik op Zorgverleners.
  4. Klik op de naam van de zorgverlener wiens account u wilt koppelen aan het EPD.

5. Klik op het uitklapmenu onder "Maak integratie met" en kies de naam van het EPD van uw praktijk.

6. Kopieer de API-sleutel voor de zorgverlener uit uw EPD, plak deze in het veld " API-sleutel" en klik op Save.

7. Het account van de zorgverlener is nu gekoppeld aan zijn of haar EPD-account.