Beheerder toevoegen aan PT Direct

Als PT Direct beheerder kunt u er ook voor kiezen om accounts aan te maken voor extra (assistent)beheerders. Zo kunt u uw verantwoordelijkheden delen en hoeft u (althans: hierover) geen zorgen te maken als u een keer afwezig bent. Volg onderstaande stappen:

1. Zorg dat u ingelogd bent op uw PT Direct account.
  2. Klik op Beheerders
  3. Klik op + Voeg Gemachtigde toe
  4. Vul de gegevens in van de gebruiker die je wilt toevoegen en klik op Opslaan. Let op: Alle velden zijn verplicht!
  5. Selecteer welke menu-onderdelen zichtbaar moeten zijn voor de persoon die door u gemachtigd is. Uw selectie wordt automatisch opgeslagen.
  6. De nieuwe (assistent)beheerder ontvangt automatisch een e-mail met zijn of haar inloggegevens. Klaar!