Exporteer de resultaten en berichten van een patiënt

Binnen Physitrack kun je op eenvoudige wijze de berichten, gegevens over therapietrouw en ingevulde antwoorden op vragenlijsten van een bepaalde patiënt exporteren, bijv. wanneer je de patiënt vervolgens wilt verwijderen uit je Physitrack account. Op deze pagina lees je hoe je dat doet.

Let op: zie je de knop om gegevens te downloaden niet in je Physitrack-account? Dan kan het zijn dat de mogelijkheid om patiëntgegevens te exporteren is uitgeschakeld door je licentiebeheerder.

1
Log in op je Physitrack account als je dat nog niet bent.
2
Klik onderaan op Patiënten en selecteer de patiënt(e) wiens gegevens je wilt exporteren.
3
Klik op de knop met het tandwieltje om naar de instellingen van de patiënt(e) te gaan.
4
Klik op de knop om te downloaden. Je herkent deze aan de pijl die naar beneden, naar een bakje wijst.
5
Selecteer welke gegevens je wilt downloaden: de gegevens over therapietrouw, de resultaten van vragenlijsten en/of de berichten tussen patiënt(e) en zorgverlener.
6
Klik op de Download knop. Je browser downloadt vervolgens een ZIP-bestand met daarin alle gegevens in (aparte) spreadsheets.
  • Je kunt de antwoorden die een patiënt(e) gegeven heeft op een vragenlijst ook als PDF-bestand opslaan of uitprinten. Lees hier hoe je dat doet.
  • Ook de gegevens over therapietrouw kun je als PDF-bestand exporteren om op te slaan of uit te printen. Lees hier hoe.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack