Bekijk de individuele resultaten van toegewezen vragenlijsten

Wanneer je een vragenlijst toewijst aan een patiënt, wil je ongetwijfeld ook de (individuele) resultaten zien. Op deze pagina lees je hoe je dat doet. Wil je totaalresultaten zien van alle patiënten die een bepaalde vragenlijst hebben ingevuld? Kijk dan hier!

1
Klik onderaan je scherm op Patiënten en selecteer de patiënt(e) wiens resultaten je wilt inzien.
2
Indien de patiënt(e) een vragenlijst heeft ingevuld, zie je een knop Scores vragenlijsten staan. Klik hierop indien nodig.
 
Indien je uitsluitend een vragenlijst hebt toegewezen (zonder oefeningen), wordt het resultaat onmiddellijk getoond en zie je deze knop niet.
3
Je ziet nu een grafische weergave van de door de patiënt(e) ingevulde resultaten. Hoe deze weergave er precies uitziet, hangt af van de vragenlijst en de (standaard of aangepaste) puntenweging van de antwoorden.
4
Onder de grafische weergave vind je een datum met een puntenaantal. Klik hier op om een printbare versie te zien van de vragenlijst met de antwoorden van de patiënt(e).
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack