Bekijk en download de totaalresultaten van toegewezen vragenlijsten

Zodra een vragenlijst minstens één keer is toegewezen en door de patiënt is ingevuld, kun je eenvoudig een grafische weergave van de resultaten bekijken en afdrukken. Het is ook mogelijk om een spreadsheet te downloaden met de antwoorden van (een selectie van) je patiënten.

Zie je de onderstaande knoppen niet in je Physitrack-account? Dan kan het zijn dat de mogelijkheid om patiëntgegevens te exporteren is uitgeschakeld door je licentiebeheerder.

1
Log in op je Physitrack account en ga naar Bibliotheek > Vragenlijsten.
2
Klik op de vragenlijst waarvan je de resultaten wilt zien en vervolgens (indien nodig) op Uitkomsten.
3
Je ziet standaard een overzicht van alle resultaten voor de vragenlijst. Met behulp van de uitklapmenu's en keuzevakjes kun je filters instellen als je geïnteresseerd bent in een bepaald deel van de resultaten. Klik op Toon resultaten (x) om de resultaten te filteren.
4
Met de knop Stuur mij een e-mail met uitkomstgegevens kun je een spreadsheet genereren met de antwoorden die de (geselecteerde) patiënten op deze vragenlijst hebben gegeven. Selecteer de optie om de namen van je patiënten weer te geven in de spreadsheet als je dat wilt en klik op de knop - het bestand wordt nu aangemaakt en verzonden naar het e-mailadres dat is verbonden aan het Physitrack-account.