Voeg een vragenlijst of PROM toe aan een oefenprogramma

Wanneer je een oefenprogramma aan een patiënt toewijst, kun je er één of meer vragenlijsten aan toevoegen. Op deze pagina lees je hoe je dat doet.

Opmerking: Voor het toewijzen van een vragenlijst is het niet nodig dat het oefenprogramma oefeningen bevat. Het is ook mogelijk om alleen een vragenlijst toe te wijzen.

Wijs een vragenlijst toe vanuit de bibliotheekweergave

1
Log in op Physitrack als je dat nog niet bent en klik onderaan op Bibliotheek.
2
Klik op Vragenlijsten voor een overzicht en selecteer de vragenlijst die je aan het oefenprogramma wilt toevoegen door op het rondje links er van te klikken.
3
Als je klaar bent met het selecteren van (de rest van) de inhoud en het samenstellen van het oefenprogramma, ga dan verder naar de fase van het toewijzen van het oefenprogramma aan de patiënt.
4
Geef aan wanneer je de vragenlijst(en) aan je patiënt wilt laten zien (wanneer je wilt dat de patiënt de vragenlijst invult). Je kunt kiezen uit:
 
  • Aan het begin & einde van het programma (standaard),
  • Alleen bij begin programma,
  • Alleen bij eind programma,
  • Meteen tonen (uitsluitend wanneer het programma géén oefeningen bevat),
  • Regelmatige interval, naar keuze in dagen, weken of maanden,
  • Op specifieke data, waarbij je een of meer data kunt aanklikken op de kalender die dan verschijnt,
  • Periode na start, waarbij je de periode selecteert in het uitklapmenu.
Met de link + Voeg afnamemoment(en) toe kun je meerdere en verschillende peilmomenten tijdens een oefenprogramma selecteren, zoals Alleen bij begin programma en Regelmatige interval. De link Voeg datum toe (na einde) stelt je in staat om de vragenlijst aan de patiënt te tonen, zelfs als het oefenprogramma al is afgelopen.
5
Wil je je patiënt instructies geven voordat hij begint met het invullen van de vragenlijst? Voer ze dan in in het veld Persoonlijke boodschap.
6
Tevreden met de gekozen vragenlijst en instellingen? Klik dan op de knop Wijs programma toe om de vragenlijst(en) (met mogelijk andere inhoud) aan de patiënt toe te wijzen.

Wijs een vragenlijst toe vanuit de patiëntweergave

1
Log in op Physitrack als je dat nog niet bent en klik onderaan op Patiënten. Selecteer dan de patiënt aan wie je een vragenlijst wilt toewijzen.
2
Klik op de knop Wijs nieuw programma toe of, als je een vragenlijst wilt toevoegen aan een bestaand en actief oefenprogramma, selecteer dan het juiste oefenprogramma, klik op de knop Bekijk programma en klik vervolgens rechtsboven op de knop met het tandwiel om naar de instellingen van dat programma te gaan.
3
Selecteer nu de vragenlijst(en) en ga te werk zoals beschreven vanaf stap 2 in het gedeelte Wijs een vragenlijst toe vanuit de bibliotheekweergave.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem met het versturen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack