Voeg een nieuwe vragenlijst toe aan je bibliotheek

Ben je op zoek naar een vragenlijst en kun je deze niet vinden op Physitrack? Of wil je je eigen vragenlijst toevoegen? Bij Physitrack kan dat. Op deze pagina lees je hoe je stap voor stap een vragenlijst toevoegt.

We voegen regelmatig vragenlijsten toe aan de bibliotheek van Physitrack, zodat alle gebruikers van ons platform er toegang toe hebben. Soms besluit de houder van de rechten op een vragenlijst echter dat deze niet zichtbaar mag zijn op Physitrack. In dat geval is het soms mogelijk voor zorgverleners om een individuele licentie voor de vragenlijst te verkrijgen en deze vervolgens zelf toe te voegen. Lees hier meer over op deze pagina!

1
Ga naar  Bibliotheek > Vragenlijsten.
2
Klik op de knop + Vragenlijst toevoegen in de rechterbovenhoek.
3
Voer de naam of titel van je vragenlijst in. Dit is een verplicht veld. Je kunt ook een beschrijving van de vragenlijst toevoegen. Deze beschrijving zal zichtbaar zijn voor de patiënt. Klik dan op Maak vragenlijst.
4
Voer in het volgende scherm de eerste vraag van de vragenlijst in.
5
Geef ook aan welke antwoordopties je aan de patiënt wilt geven. Bij Physitrack kun je kiezen tussen vragen met één antwoordoptie (A, B, C, etc.) of vragen met een antwoordbereik (bijvoorbeeld een schaal van 1 tot 5).
6
Kies je voor de meerkeuzevraag, voer dan nu de antwoordopties in. Het minimum aantal antwoordopties is 2. Klik op de link + Voeg optie toe om een extra veld voor een antwoordoptie toe te voegen totdat je alle antwoordopties hebt ingevoerd. Klik op de rode prullenbak rechts naast een antwoordoptie om deze te verwijderen.
7
Als je kiest voor een vraag met een antwoordbereik, dan moet je de minimum- en maximumwaarde van het bereik opgeven. Deze moeten tussen 0 en 10 liggen. Je kunt ook labels voor de twee uitersten invoeren, zoals in dit voorbeeld, maar dat hoeft niet.
8
Klik op Sla op om de vraag op te slaan en + Voeg nieuwe vraag toe om verder te gaan. Herhaal bovenstaande stappen totdat je alle vragen hebt ingevoerd en klik dan linksboven op Sluit. Je komt dan in het hoofdscherm van de toegevoegde vragenlijst. Om terug te keren naar de bibliotheek klik je linksboven op < Vragenlijsten.

Als je een tweede of volgende vraag toevoegt, kun je op de knop Kopieer van vorige vraag klikken. Zowel de vraag als de antwoordopties worden dan gekopieerd. Pas de vraag aan, laat de antwoordopties staan = tijdwinst!