Beheerder PT Direct account wijzigen

Uiteraard kan het gebeuren dat u het beheer van uw PT Direct account aan een ander over moet of wilt dragen. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Stuur een e-mail naar [email protected] met de volgende gegevens:

• De naam van uw organisatie, praktijk of instelling,
    • Naam en e-mailadres van de huidige beheerder van uw PT Direct account,
    • Naam en e-mailadres van de nieuwe beheerder van uw PT Direct account.
  2. Wij passen de gegevens voor u aan. We nemen contact met u op indien we vragen hebben.
  3. Zodra de wijziging door ons is verwerkt, ontvangt u een bevestiging. Uw nieuwe PT Direct beheerder ontvangt een e-mail met een tijdelijk wachtwoord.
  4. Uw nieuwe PT Direct beheerder kan nu met dit tijdelijke wachtwoord inloggen op PT Direct .
  5. Onmiddellijk na het inloggen wordt de nieuwe beheerder gevraagd een nieuw (en permanent) wachtwoord in te voeren en deze te bevestigen.

Let op: Een tijdelijk wachtwoord verloopt na 24 uur. Klik hier en vul uw e-mailadres in om een nieuw tijdelijk wachtwoord te ontvangen. Herhaal daarna bovenstaande stappen 4 en 5.