Voeg je praktijklogo toe aan je Physitrack account

Volg onderstaande stappen om je praktijklogo toe te voegen aan je Physitrack account. Het logo wordt getoond binnen PhysiApp (zowel web als Android en iOS), in e-mails met de toegangscode en op uitgeprinte oefenprogramma's en vragenlijsten. Op deze manier ziet het oefenprogramma er voor je patiënt net iets bekender uit.

1. Log in op Physitrack
  2. Klik rechtsonder op je naam en vervolgens op Praktijkinformatie
  3. Scroll naar beneden en klik op "Upload uw bedrijfslogo"

4. Selecteer een afbeelding van max. 2 MB op je computer. Indien de afbeelding te groot is, wordt deze automatisch verkleind.

Tip: Voor het beste resultaat gebruik je een afbeelding met een witte achtergrond.

Klaar! Je logo zal zichtbaar zijn in oefenprogramma's die je vanaf dit moment toewijst aan patiënten. Onderstaande afbeelding van het fictieve "Orange Physiotherapy" is een voorbeeld om een indruk te geven hoe dit er uitziet.

Deze pagina maakt deel uit van de serie Physitrack in de praktijk - speciaal voor beginnende gebruikers. Klik op onderstaande links en ontdek de mogelijkheden die Physitrack je biedt:

1. Wijs je eerste programma toe:
  2. Print het oefenprogramma uit
  3. Wat ziet je cliënt wanneer hij inlogt in PhysiApp®?
  4. Monitor de voortgang van je cliënt
  5. Bewerk het oefenprogramma van je cliënt
  6. Voeg je praktijklogo toe aan je Physitrack account
  7. Voeg je eigen oefeningen en voorlichtingsmateriaal toe
  8. Voeg collega's toe aan je Physitrack abonnement
  9. Deel je cliënten en/of toegevoegde inhoud met collega's
  10. Zet het videoconsult in voor optimale begeleiding op afstand

Heb je niet zoveel tijd en wil je sneller aan de slag?
Kijk dan eens naar Physitrack: een vliegende start in 5 stappen.

Wil je nóg effectiever gebruik maken van Physitrack?
Check Marieke's Physitrack University of onze speciale productiviteitstips!