Les 8: Collega's toevoegen aan uw abonnement

Physitrack helpt bij het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening van uw praktijk of instelling. Hoe meer collega's u toevoegt, hoe hoger de kwaliteit die u met uw praktijk kan bieden.

Het is heel makkelijk om collega's toe te voegen aan uw Physitrack account, zodat u één gebundelde factuur krijgt voor uw praktijk.

1. Log in op uw Physitrack account.
    Dit zal de account worden die elke maand de gebundelde factuur zal ontvangen.
  2. Klik op uw naam in de rechterbenedenhoek en selecteer Abonnement en klik op "0 collega's met abonnement".
  3. Klik op "Collega's toevoegen aan abonnement"
  4. Voer het e-mailadres in van de collega die u wilt toevoegen aan uw abonnement.
  5. Als u meer collega's toe wilt voegen, kunt u meer e-mailadressen invoeren.
    Als u klaar bent, klikt u op ' Toevoegen aan abonnement'.
  6. U ziet nu dat u een collega heeft toegevoegd aan uw abonnement.

Om een collega te verwijderen van uw abonnement, klikt op "... collega's met abonnement" and verwijdert u de collega.

Meer dan 10 zorgverleners in uw praktijk?

Als u meer dan 10 collega's in uw praktijk heeft, hebben we een speciale oplossing om uw licenties te beheren. Stuur een e-mail naar  [email protected] voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ga door naar Les 9: Inhoud en cliënten met collega's delen