Wijs je eerste programma toe: selecteer inhoud

Met Physitrack wijs je in een handomdraai programma's toe. Deze kunnen bestaan uit oefeningen en/of (standaard) oefenprogramma's, voorlichtingsmateriaal en vragenlijsten (meetinstrumenten). Allereerst selecteer je de inhoud voor het oefenprogramma dat je wilt toewijzen.

• Ga naar https://nl.physitrack.com/login en log in op Physitrack.
  • Klik onderaan het scherm op Bibliotheek (1) en ga dan (bovenaan) naar Oefeningen (2).
  • Gebruik de filters (3) aan de linkerkant om oefeningen te vinden voor het juiste specialisme, gewricht, beweging of doel.
  • Je kunt ook oefeningen vinden via de vrije zoekfunctie (4). We proberen je dan te helpen met suggesties voor vaak gezochte of gerelateerde oefeningen.
  • Wanneer je de gewenste oefening(en) hebt gevonden, selecteer je deze door het cirkeltje linksboven (5) aan te klikken.

• Klik op een willekeurige oefening om de video te bekijken en de omschrijving te lezen (6).
  • In dit venster zie je ook in combinatie met welke andere oefeningen (7) deze oefening vaak is toegewezen.
  • Om de oefening vanuit dit scherm toe te voegen aan het oefenprogramma dat je maakt, klik je rechtsboven op het winkelmandje (8).

• In de lijst met filters kun je filters aanklikken (zie hieronder). Je kunt ook bovenaan (een deel van) een filter intypen - kies zelf de methode die het beste bij je past.

• De vrije zoekfunctie is een zeer veelzijdige manier om te zoeken. Op de pagina Geavanceerde zoekmethodes gebruiken (opent in nieuw venster) lees je meer over hoe je het beste uit deze zoekfunctie haalt.
  • Wanneer je een cirkel aanklikt om een oefening te selecteren, verschijnt er een vinkje in het cirkeltje. Ook wordt de oefening duidelijk omkaderd. Klik nogmaals op de cirkel om de oefening weer uit het oefenprogramma te halen.

• Op dezelfde manier selecteer je ook (vooraf gemaakte) oefenprogramma's, voorlichtingsmateriaal en vragenlijsten (meetinstrumenten).
  • Ben je klaar met het selecteren van oefeningen en andere materialen? Klik dan op het winkelmandje rechtsboven om door te gaan naar de volgende stap, de programmabewerker. Deze gebruik je om het oefenprogramma verder vorm te geven.

• Mis je oefeningen? Je kunt deze eenvoudig zelf toevoegen aan je Physitrack account.
  • We voegen bijna elke maand nieuw materiaal toe aan Physitrack. Mis je oefeningen? Soms hebben we de oefening al, maar is deze nog niet vertaald naar het Nederlands. Hebben we de oefening nog niet en zijn er meer zorgverleners die er om vragen? Dan filmen we hem en voegen we hem toe aan de bibliotheek!

Suggesties zijn hierbij ontzettend belangrijk voor ons. Neem contact met ons op via [email protected] en laat ons weten wat je precies zoekt!

Deze pagina maakt deel uit van de serie Physitrack in de praktijk - speciaal voor beginnende gebruikers. Klik op onderstaande links en ontdek de mogelijkheden die Physitrack je biedt:

1. Wijs je eerste programma toe:
  2. Print het oefenprogramma uit
  3. Wat ziet je cliënt wanneer hij inlogt in PhysiApp®?
  4. Monitor de voortgang van je cliënt
  5. Bewerk het oefenprogramma van je cliënt
  6. Voeg je praktijklogo toe aan je Physitrack account
  7. Voeg je eigen oefeningen en voorlichtingsmateriaal toe
  8. Voeg collega's toe aan je Physitrack abonnement
  9. Deel je cliënten en/of toegevoegde inhoud met collega's
  10. Zet het videoconsult in voor optimale begeleiding op afstand

Heb je niet zoveel tijd en wil je sneller aan de slag?
Kijk dan eens naar Physitrack: een vliegende start in 5 stappen.

Wil je nóg effectiever gebruik maken van Physitrack?
Check Marieke's Physitrack University of onze speciale productiviteitstips!