Bewerk een vragenlijst van Physitrack (door deze te kopiëren)

Je kunt de vragenlijsten die je in de bibliotheek van je Physitrack-account vindt niet wijzigen. Je kunt echter wel een kopie maken van zo'n vragenlijst. Deze kopie kun je dan aanpassen, bijvoorbeeld de formulering van vragen of de manier waarop de (eind)score wordt berekend. Op deze pagina lees je hoe je dat doet.

1
Klik onderaan op Bibliotheek en ga dan naar Vragenlijsten.
2
Zoek de vragenlijst die je wilt bewerken en klik op de naam om deze te openen.
3
Klik zo nodig bovenaan op Vragen. Je ziet dan een link Maak een kopie. Klik hierop om een kopie van de vragenlijst te maken.
4
Geef de kopie een andere naam en doe dit zodanig dat je de kopie en het origineel niet gemakkelijk door elkaar haalt. Klik dan op de knop Kopieer vragenlijst.
5
Breng nu je wijzigingen aan in de vragenlijst. Gebruik hiervoor de instructies op deze pagina (voor het bewerken van vragen) of deze pagina (voor het bewerken van scores).