Verwijder je patiënt uit Physitrack

Bij Physitrack willen we nooit meer gegevens verwerken dan strikt noodzakelijk. Dit beleid raden we jou als zorgverlener ook aan. Daarom kun je een patiënt altijd eenvoudig uit je Physitrack-account verwijderen als de behandeling is gestopt.

1
Log in op je Physitrack-account als je dat nog niet bent.
2
Klik onderaan op Patiënten en selecteer de patiënt die je uit je account wilt verwijderen.
3
Klik op de knop met het tandwiel rechtsboven om naar de instellingen voor de patiënt te gaan.
4
Klik op de rode knop Verwijder patiënt. Bevestig als je het zeker weet en de patiënt wordt verwijderd.

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

Zorg ervoor dat je alle patiëntgegevens downloadt voordat je de patiënt verwijdert uit je Physitrack-account.