Vind je patiënt op Physitrack

Je patiënt vinden op Physitrack is heel eenvoudig.

1
Log in op je Physitrack account.
2
Klik onderaan op Patiënten.
3
Scroll nu eenvoudig door je patiëntenlijst of gebruik het zoekvenster aan de linkerkant. Het is voldoende als je de eerste paar letters van de voor- of achternaam van de patiënt invoert. De lijst wordt automatisch gefilterd.
4
Je kunt ook het onderste uitklapmenu gebruiken om de patiëntenlijst te filteren op patiënten met actieve oefenprogramma's, met beëindigde oefenprogramma's of patiënten die nog geen oefenprogramma hebben ontvangen.
5
Klik op de naam van een patiënt om zijn of haar dossier te openen en zijn of haar oefenprogramma te bekijken, als hij of zij dat heeft.