Voeg een (nieuwe) patiënt toe

Patiënten toevoegen aan je Physitrack-account gaat snel en eenvoudig. Om de privacy van je patiënten te beschermen, vragen we zo min mogelijk gegevens van ze.

Physitrack integreert met diverse EPD-systemen. Staat het systeem dat jij gebruikt op deze pagina? Maak dan een koppeling zodat je je patiënten niet handmatig hoeft toe te voegen!

1
Log in op je Physitrack-account als je dat nog niet gedaan hebt.
2
Klik onderaan op Patiënten en vervolgens rechtsboven op de knop + Voeg patiënt toe.
3
Je ziet nu het scherm om een nieuwe patiënt toe te voegen.
  • De velden voornaam, achternaam en geboortejaar zijn verplichte velden. Het geslacht van de patiënt (M/V/X) moet op dit moment ook nog worden ingevoerd.
  • Je kunt desgewenst per patiënt een pijngrens instellen die afwijkt van de standaardgrens (lees hier hoe je die instelt), bijvoorbeeld voor een patiënt die gevoeliger is voor pijn. Als de patiënt na het doen van oefeningen een pijnniveau invoert dat deze drempel overschrijdt, sturen we je hierover een melding.
  • Voer indien gewenst het e-mailadres van de patiënt in, zodat we hem automatisch een programmacode kunnen e-mailen wanneer je hem een oefenprogramma toewijst.

Het is momenteel niet nodig om het mobiele telefoonnummer van een patiënt in te voeren. Physitrack heeft geen functies die dit telefoonnummer nodig hebben.