Hoe print ik een oefenprogramma?

U kunt vanaf 2 plaatsen een oefenprogramma afdrukken:

Afdrukken vanuit de Bibliotheek

Ga naar Bibliotheek > Oefeningen en selecteer de oefeningen die u aan het programma wilt toevoegen.
Klik op het winkelmandje om de programmabewerker te openen.
Klik op de printknop om het programma af te drukken.

Afdrukken van een cliënt

Ga naar Cliënten en open de cliënt waarvan u het programma wilt afdrukken.
Selecteer het programma dat u wilt afdrukken en klik op "Bekijk programma". Dit opent het programma in de programmabewerker.
Klik op de printknop.

OPMERKING: U heeft ook de mogelijkheid om het programma af te drukken nadat u het aan uw cliënt heeft toegewezen.