Les 1 (stap 2): Bewerk het programma

Physitrack's programmabewerker (zie hieronder) zorgt ervoor dat u het oefenprogramma snel kunt aanpassen.

• Om een oefening te verwijderen uit het programma, klikt u op de rode 'X' bij de betreffende oefening.
  • Om meer oefeningen aan het programma toe te voegen, klikt u op de "+ Voeg oefening toe"-knop
  • Om het aantal sets, herhalingen en andere parameters te wijzigen, klikt u op de oefening.
    • Een extra scherm ("popup", zie hieronder) komt omhoog waarbij u:
      • Parameters kunt wijzigen (sets, herhalingen, etc)
      • Aanvullende instructies voor uw cliënt kunt toevoegen
      • Een oefening kunt dupliceren (handig om dezelfde oefening met een andere intensiteit toe te kunnen wijzen)
      • Een oefening kunt verwijderen

Verschillende oefeningen op verschillende dagen?

Physitrack biedt 2 verschillende oefenprogramma's aan:

• Dagelijkse programma's, waarbij dezelfde oefening elke dag wordt herhaald, 7 dagen per week.
  • Wekelijkse programma's, waarbij u specifiek verschillende oefeningen op verschillende dagen af kunt nemen, waaronder dagen zonder oefeningen. Een week duurt 7 dagen en start op de dag dat het programma gestart is, bijvoorbeeld op een donderdag.

Om te wisselen tussen een dagelijks en wekelijks programma, klikt u simpelweg op 'Wijzig naar wekelijks programma" (of 'Wijzig naar dagelijks programma") onder de programmabewerker.

Belangrijk: als een wekelijks programma eenmaal is toegewezen aan een cliënt, is het niet langer mogelijk om te wisselen naar een dagelijks programma of vice versa.

Ga door naar stap les 1 (stap 3): Het programma toewijzen