Les 1 (stap 3): Wijs het programma toe aan uw cliënt

Zodra u klaar bent met het bewerken van het oefenprogramma (u kunt dit later alsnog doen), is het tijd om het programma aan uw cliënt toe te wijzen.
  1. Klik op de knop "Wijs toe" (zie hieronder)
  2. Kies een bestaande cliënt of klik op 'Voeg nieuwe cliënt toe' om een nieuwe cliënt toe te voegen.
  3. Nadat u uw patiënt hebt (toegevoegd en) geselecteerd, kunt u instellingen kiezen voor dit oefenprogramma.
  4. Zodra u klaar bent, klikt u op "Wijs programma toe" om een toegangscode te genereren voor dit programma.
    1. Cliënten volgen hun oefenprogramma via PhysiApp, onze gratis applicatie voor cliënten.
    2. Als uw cliënt een e-mailadres heeft, wordt de toegangscode hier via e-mail naartoe verstuurd, maar u kunt er ook voor kiezen om de code te versturen via e-mail, papier of mondeling tijdens een behandeling.

Een programma beëindigen

Een oefenprogramma eindigt wanneer:

• De einddatum die u heeft ingesteld is verstreken, of
    • U het programma zelf beëindigt. Om het programma van uw cliënt te beëindigen doet u het volgende:
      • Ga naar het tabblad 'Cliënten'
      • Klik op de cliënt in kwestie
      • Klik op de knop 'Bekijk programma'
      • Klik op de knop 'Instellingen'
      • Scroll naar beneden en klik op 'Programma beëindigen' (zie hieronder:)

Ga door naar Les 2: Een programma uitprinten