Hoe consolideer ik alle abonnementen op één account?

Indien u een grote praktijk bent met meer dan 10 zorgverleners, neem dan contact met ons op voor een gespecialiseerde oplossing.
Als u een praktijk met 1-10 zorgverleners heeft, kunt u met Physitrack gemakkelijk de abonnementen voor alle medewerkers vanuit één account beheren.
De voordelen zijn dat u één maandelijkse factuur heeft die wordt afgeboekt op één enkele creditcard.

Om de facturering te consolideren:

1. Log in op de account die al een geldig, betaald Physitrack-abonnement heeft.
  2. Ga naar Mijn account > Abonnement en klik op de knop "0 collega's met abonnement".
  3. Voer het e-mailadres in van de collega die u wilt toevoegen aan het abonnement.
  4. U kunt meerdere collega's tegelijk toevoegen. Als u klaar bent, klikt u op de knop "Toevoegen aan abonnement".

De abonnementsperiode waarin alle collega's zijn verankerd, is de abonnementsperiode van het moederaccount. Voor de eerste maand betaalt u alleen het pro-rata bedrag voor elk abonnement.
  5. Zodra u uw collega's aan uw account heeft toegevoegd, ontvangen zij een e-mail om hun registratie te vervolledigen.
Let op:
  • U kunt op elk moment collega's toevoegen en verwijderen uit uw abonnement. Nadat een collega is verwijderd, zal hij/zij zijn/haar eigen abonnement moeten kopen.
  • Als u uw abonnement opzegt, zal dit ook het abonnement voor eventuele toegevoegde collega's beëindigen.
  • Als u op een gratis proefabonnement zit, eindigt uw gratis proefabonnement als u collega's aan uw abonnement toevoegt. Als u uw collega's ook Physitrack wilt laten uitproberen, vraag hen dan om zich apart aan te melden voor een gratis proefabonnement.
  • Contact opnemen? Bericht sturen aan Physitrack Bericht sturen aan Physitrack