Collega's toevoegen aan en verwijderen van je (individuele) abonnement

Elke behandelaar die Physitrack wil gebruiken heeft een eigen account met abonnement nodig. Het is mogelijk om collega's aan je abonnement toe te voegen, zodat je geen aparte facturen en betalingen krijgt.

Houd er rekening mee dat er bij Physitrack twee methoden voor licentiebeheer beschikbaar zijn. Op deze pagina lees je hoe je collega's toevoegt en verwijdert van een (individueel) abonnement. Als jij of je praktijk PT Direct gebruikt voor licentiebeheer, lees dan op deze pagina hoe je zorgverleners toevoegt en verwijdert.

1
Log in op je Physitrack-account als je dat nog niet bent.
Dit is het account met het abonnement waar je de collega's aan gaat toevoegen.
2
Klik rechtsonder op je naam en ga naar Abonnement.
3
Scroll naar beneden en klik op de knop + Collega toevoegen.

Gebruik je nog een (gratis) proefabonnement? Als je collega's toevoegt, wordt dit abonnement omgezet naar een regulier (betaald) abonnement.
4
Voer het e-mailadres in van de collega die je aan je abonnement wilt toevoegen, vink het vakje aan om aan te geven dat je op de hoogte bent van en akkoord gaat met de extra kosten en klik vervolgens op de knop Aan mijn abonnement toevoegen.
5
Je ziet de collega dan op je abonnementspagina. Naast elke collega zie je ook (in het rood) een link waarmee je de collega kunt verwijderen uit je abonnement.

Deze pagina maakt deel uit van de serie Physitrack in de praktijk - speciaal voor beginnende gebruikers. Klik op onderstaande links en ontdek de mogelijkheden die Physitrack je biedt:

1. Wijs je eerste programma toe:
  2. Print het oefenprogramma uit
  3. Wat ziet je patiënt wanneer hij inlogt in PhysiApp®?
  4. Monitor de voortgang van je cliënt
  5. Bewerk het oefenprogramma van je cliënt
  6. Voeg je praktijklogo toe aan je Physitrack account
  7. Voeg je eigen oefeningen en voorlichtingsmateriaal toe
  8. Voeg collega's toe aan je Physitrack abonnement
  9. Deel je patiënten en/of toegevoegde inhoud met collega's
  10. Zet het videoconsult in voor optimale begeleiding op afstand

Heb je niet zoveel tijd en wil je sneller aan de slag? Kijk dan eens naar Physitrack: een vliegende start in 5 stappen.

Wil je nóg effectiever gebruik maken van Physitrack? Check Marieke's Physitrack University of onze speciale productiviteitstips!