Hoe sla ik een oefenprogramma op als PDF om te uploaden naar mijn EPD?

U kunt een oefenprogramma als PDF opslaan om te uploaden naar het patiëntendossier in uw praktijkmanagementsysteem.

Er zijn twee manieren om dit te doen:

Vanuit de Bibliotheek

1. Ga naar Bibliotheek > Oefenprogramma's (of bouw je eigen programma op maat uit de oefenbibliotheek).
  2. Klik op het cirkeltje naast het programma om het programma toe te voegen aan het "Oefenmandje".
  3. Klik op het oefenmandje om de programmabewerker te openen.
  4. Klik op de printknop om een PDF van het trainingsprogramma te maken.

Vanuit de cliënt

1. Ga naar Cliënten en open de cliënt wiens programma u wilt opslaan.
  2. Selecteer het programma dat u wilt opslaan en klik op "Bekijk programma". Dit opent het programma in de programmabewerker.
  3. Klik op de printknop om een PDF van het oefenprogramma te maken.
  4. Na het maken van een PDF kunt u deze handmatig uploaden naar uw praktijkmanagementsysteem (informeer bij uw EPD-leverancier hoe u dit specifiek kunt doen).